Poker Stars Promo Tilbud

  • Poker Stars
4.5

Poker Stars Promo Tilbud

Enten om du leter etter en god registreringsbonus, en stor poker turnering eller noe kult å kjøpe med FPP poengene dine har Poker Stars noe for din smak. Poker Stars vet at spillerene deres er best og de sørger for å gi deg alt du fortjener. Se alle promo tilbudene til Poker Stars under:

Bonuser

Registrerings Bonus

Poker Stars gir deg en registrerings bonus på 100% av ditt første innskudd opp til $50.

Re-load Bonus

En gang i blandt gir Poker Stars deg en re-load bonus som takk for at du spiller hos dem.

Aktuelle Promo Tilbud

Ocean’s Thirteen Veledighets Turnering

Poker Stars har vært med under innspillingen av den siste filmen i «Ocean’s» trilogien. Ved å være med i Ocean’s Thirteen turneringen hjelper du til i Darfur og har sjansen om å vinne billetter til premieren i Los Angeles.

Poker Stars’ WSOP Satelitt Turneringer

Poker Stars gir deg som alltid sjansen om å være med i den populære poker turneringen, World Series of Poker (WSOP). Du kan være med på leken med så lite som $2. Et godt eksempel er Chris Moneymaker som vant en plass i turneringen via Poker Stars og endte opp med å vinne hele turneringen.

Poker Stars Sunday Million

Poker Stars er verdens største poker turnerings side og Poker Stars’ Sunday Million turnering er den største ukentlige turneringen i hele industrien. Du spiller om minst 1 Million Dollar hver søndag kl 16:30.

FPP Poeng

Poker Stars Frequent Player Program

Poker Stars tilbyr deg et «reward-program» som de kaller Frequent Player Program (FPP). Konseptet er enkelt, spill poker hos Poker Stars og tjen FPP poeng. Med FPP poeng kan du kjøpe foskjellige produkter, deltagelse i forskjellige turneringer og mer.

Add a Comment